Klant van het eerste uur

  • EverCare
  • Bram Evers
  • Eindhoven

Klant van het eerste uur

“In alle jaren dat CleverIT voor ons werkt, zijn we nog nooit uit de lucht geweest. Alles werkt altijd. Hebben we een keer een probleempje of komen we zelf ergens even niet uit? Dan bellen we CleverIT en wordt het direct opgelost. Het is zelden dat we niet na een paar minuten weer verder kunnen.” 

HOE HET ALLEMAAL BEGON

EverCare is een van de eerste klanten van CleverIT en na 11 jaar is EverCare nog steeds trouwe klant. Waar voorheen Karel Evers alleen aan het roer stond van EverCare, is sinds 2012 ook zijn zoon Bram in het bedrijf werkzaam. Inmiddels staan vader en zoon samen aan het roer. We gaan in gesprek met Bram. Hoe ervaart hij de dienstverlening van CleverIT? 

Bram kan het zich nog goed herinneren. “Toen ik nog niet in het bedrijf werkte, hoorde ik m’n pa regelmatig zuchten over IT-zaken. Alles op het gebied van IT had hij in eigen beheer, maar toen er iets met de server helemaal in de soep was gelopen, was hij er klaar mee. Wéér lag het systeem stil, wéér kwam er een onverwachte factuur binnen en wéér moest m’n pa een flinke investering doen. We besteden het uit, zei hij toen. 

Hij kwam in contact met Christian van CleverIT. Als CleverIT ervoor kon zorgen dat alles optimaal werkte en hij geen onverwachte kosten meer had, was CleverIT zeker welkom bij EverCare.”

GEEN ÉÉN KEER UIT DE LUCHT

“Ik werk nu zo’n 8 jaar in het bedrijf en we zijn nooit meer ’uit de lucht’ geweest. Dat is echt heel netjes”, aldus Bram. Er zijn weleens partijen geweest die bij ons aanklopten met de vraag of zij onze IT en automatisering mochten doen. Ze deden dan een prima aanbod, maar toen dachten we: “heeft het bij CleverIT ooit een keer niet gewerkt? Nee, het gaat altijd goed en dat is voor ons het belangrijkste! Waarom zou je dan kiezen voor een andere partij als het goed is wat je hebt? Vandaar dat we nog steeds klant zijn. 

“CleverIT is een fijne partij als je jouw systemen altijd draaiend wilt houden en geen kopzorgen wilt hebben. Als je het uitbesteedt doe het dan bij een partij waarbij het werkt en dat is bij CleverIT altijd zo. Het werkt altijd!”

GEMAK EN SNELHEID

“CleverIT geeft ons gemak. Alle medewerkers weten hier dat ze CleverIT kunnen bellen als ze ergens tegenaan lopen rondom IT of hun werkplek. Als we bellen, staan we ook nooit in de wacht. De telefoon wordt altijd meteen opgepakt en ons probleem wordt dan heel snel opgelost. Het is zelden dat het niet binnen een paar minuten weer werkt!” 

“Onlangs was hier nog iemand die iets moest installeren op onze computers en jullie nodig had voor wat codes. Hij zei ook nog ‘complimenten voor die partij, want normaal zit ik hier echt een halve dag te sjoemelen en met CleverIT is het binnen 10 minuten geregeld!”