De perfecte oplossing!

  • WTC∙E
  • Lianne van den Boogaard en Dian Slegers
  • Eindhoven

De perfecte oplossing!

Voordat we de overstap naar CleverIT maakten hadden we wat frustraties. Echter hadden we geen idee wat er verbeterd kon worden en hoe we dat moesten aanpakken. Toen we met CleverIT in contact kwamen werd dit allemaal duidelijk en concreet. Het verschil is enorm. De flexibiliteit van het systeem en CleverIT zorgt ervoor dat we veel efficiënter kunnen werken. Je logt gewoon in en het werkt. Makkelijker dan dat kan niet.

GEDEELDE FACILITEITEN

World Trade Center Eindhoven is ruim 30 jaar onderdeel van de wereldwijde vereniging van World Trade Centers en tevens één van de eerste WTC’s in Nederland. WTC∙E Zakensociëteit is in 2010 ontstaan uit een samenvoeging van de business club van het World Trade Center en de business club Zakensociëteit. Lianne van de Boogaard staat sinds die tijd aan het roer als Directeur van deze Eindhovense netwerkclub.  Dian Slegers sloot in 2011 aan als Manager Young Professionals.

WTC∙E opereert vanuit het Holiday Inn Eindhoven, onderdeel van de Hampshire Group. Sinds de vestiging van WTC∙E in dit pand, maken zij gebruik van de faciliteiten van de Hampshire Group. Daarmee deelden zij ook de ICT faciliteiten zoals telefonie, internet en hun werkplekken. 

“Voorheen werkten we nog niet in de cloud. We logden in op onze eigen computer en daar stond dan ook je eigen data.”

 

WENSEN

“De ICT van de Hampshire Group werd landelijk aangestuurd. Daardoor stonden we vaak voor uitdagingen. In het begin kregen we evenveel opslagruimte als één afdeling van het hotel. Door het grote aantal bestanden op onze schijf, hadden we vaak onvoldoende opslagruimte. Dat was tijdelijk op te lossen door bijvoorbeeld fotobestanden te exporteren naar Flickr. Door de centrale ICT faciliteit ging bijvoorbeeld het aanvragen van extra ruimte altijd even snel.”

"We waren op zoek naar flexibiliteit zodat we als organisatie een stuk efficiënter kunnen werken"

 

“Ook als er bij de Hampshire Group een storing was, hadden wij dat ook. We waren afhankelijk van hun ICT en gezien het toenemend aantal bestanden wilden we dat gaan veranderen. We zochten een stuk snelheid en flexibiliteit op dat gebied. Dat hebben we, nu we samenwerken met CleverIT, gevonden.” 

 

 

 

 

 

 

WTC∙E Zakensociëteit: is een ontmoetingsplaats voor ondernemers, een schakel tussen de diverse ondernemersverenigingen, tussen creatieve industrie en traditionele bedrijven, tussen gemeenten en ondernemers. De businessclub telt 400 deelnemers.

Waar het bij WTC∙E Zakensociëteit vooral gaat om het netwerken en het kennis delen over relevante thema’s hier in de regio, gaat het bij WTC∙E Young Professionals ook over de ontwikkeling van de jonge ondernemers. De netwerkclub WTC∙E Young Professionals is in 2012 door Dian Slegers speciaal opgericht voor jonge ondernemende professionals tot 40 jaar.

 

Daarnaast is het WTC∙E concept sinds begin 2016 uitgebreid met WTC∙E Internationals:  voor ondernemers die de ambitie hebben om internationaal te gaan ondernemen én WTC∙E Familiebedrijven speciaal voor familiebedrijven waar al een aantal generaties voor bedrijvigheid in de regio zorgt.

 

EEN NIEUWE START

“Tijdens onze netwerkevents spraken we geregeld over de oplossing van CleverIT. Niet alleen met mensen van CleverIT voerden we gesprekken. Ook met hun huidige klantenkring hebben we ervaringen uitgewisseld. Later zijn we concreet gaan kijken hoe de oplossing van CleverIT bij WTC∙E geïmplementeerd kon worden en hoe dan een dergelijke samenwerking eruit moest komen te zien.

 

Toen we de overstap naar CleverIT maakten hadden we geen enkel idee hoe het allemaal in zijn werk ging. Als je er dan mee gaat werken zie je dat het verschil enorm is. Je kunt veel flexibeler werken. Vanuit thuis, vanuit kantoor, vanuit event locaties, waar je maar wilt. We hoeven niet meer met USB sticks of andere creatieve oplossingen te werken, omdat onze dataopslag weer eens volledig benut was. Eén belletje met CleverIT en het is geregeld.”

FLEXIBEL EN SNEL

“Als we ergens niet uitkomen is CleverIT altijd makkelijk bereikbaar en worden zaken snel voor ons opgelost. Heel anders dan we gewend waren.

Je logt gewoon in en het werkt! Makkelijker dan dat kan niet. Daarnaast is het ook gewoon prettig dat je heel makkelijk kunt schakelen als er iets mis gaat of als je vragen hebt."

 

"Het is gewoon prettig samenwerken met CleverIT. Hun oplossing sluit precies aan bij dat wat we zochten"