Fijne bedrijfsfilosofie

  • De Groof
  • Marcel van den Bergh
  • Eindhoven

Fijne bedrijfsfilosofie

“De filosofie over dienstverlening in de automatisering van CleverIT spreekt me aan, namelijk: de beste IT specialisten krijg je bij een vraag direct aan de lijn en een vraag wordt snel en goed afgehandeld. Daar zit ik op te wachten als ondernemer.”

Flexibel & Meedenkend

Sinds 2014 werkt de Groof accountants en adviseurs samen met CleverIT, Marcel is eindverantwoordelijk voor ICT. De grote lijnen lopen via hem, al hebben alle medewerkers zelf contact met de IT specialisten van CleverIT.“Hiervoor werkten we ook al in de Cloud bij een andere aanbieder, maar dat liep niet zo soepel. De reden om te kiezen voor CleverIT was de bedrijfsfilosofie die zij hanteert, namelijk: onze beste IT specialisten krijg je bij een vraag direct aan de lijn en de vraag wordt snel en goed afgehandeld”, aldus Marcel.
 
“Een groot verschil met de vorige Cloud provider. Zij legden de focus op strakke regelgeving en protocollen, waardoor andere leveranciers vastliepen. CleverIT is flexibel en denkt mee. Zo hadden we een software applicatie die steeds vastliep en waar de toeleverancier geen oplossing voor had. CleverIT bouwde een tussenoplossing die op zich niet wereldschokkend is, maar wel héél prettig. CleverIT stemt ook af met andere toeleveranciers van software. Dat is prettig want zeker bij de grote partijen als KPN kom je er als bedrijf niet tussen met een vraag. Als we ergens tegenaan lopen wordt het opgelost en komt het eigenlijk ook niet meer terug. Bij de vorige provider kreeg ik voor alle extra vragen een extra rekening. Nu is dat eigenlijk nooit, behalve als we echt iets nieuws willen.”   

 

 

 

 

 

 

Dankzij de overstap naar CleverIT zijn het aantal uren dat we bezig zijn met ICT zaken oplossen drastisch afgenomen.

 

Cleverclient

“Wat me overtuigde was ook het ‘kastje’ dat CleverIT zelf heeft laten ontwerpen (de CleverClient). Voorheen hadden we een standaard Thin client en merkten we dat sommige programma’s hier op vast liepen, doordat het onvoldoende capaciteit bood. Nu hebben we hetzelfde formaat kastje met voldoende werkgeheugen, SSD en een volwaardig besturingssysteem; en dat merk je. Ik heb na het eerste gesprek met CleverIT de CleverClient gekregen om te testen en deze staat nog steeds op mijn bureau.”

ISO 27001

Eind 2017 heeft CleverIT haar ISO 27001 certificaat behaald.  Wat betekent dit voor de Groof? “Uiteraard willen we dat data van onze klanten optimaal beveiligd is. Vanuit onze branchevereniging wordt ook aangegeven dat je met leveranciers moet werken die ISO gecertificeerd zijn. Beveiliging van (persoons)gegevens is voor ons ook punt van aandacht, o.a. door de wet Algemene Verordening Persoonsgegevens. Het is dan fijn dat CleverIT daar proactief in handelt en als verwerker met je meedenkt.” 

 

 

Over de Groof

De Groof is een accountantskantoor in Veldhoven met 50 medewerkers dat zich richt op het midden- en klein bedrijf. Door professionele en betrouwbare werkwijze zijn zij in ruim 80 jaar gegroeid tot een gerenommeerd kantoor.