Referenties

Referenties

Wij zijn buitengewoon tevreden over CleverIT. We worden altijd direct geholpen. CleverIT gaat serieus in op zaken en voor iedere vraag wordt een goede oplossing verzorgd. Het is een leuk team met hele toegankelijke mensen.

Carena Huelsz

We werken al lange tijd samen met CleverIT. Ze hebben op een zeer deskundige wijze een stabiel bedrijfsnetwerk voor ons ontwikkeld. Hiermee werd dit beter beheersbaar en werkbaar. Door deze ingreep namen de jaarlijkse kosten met meer dan 50% af. Intussen is CleverIT behoorlijk gegroeid met een team van zeer bekwame IT'ers, die zeer adequaat en klantgericht handelen als er vragen of problemen zijn. Je merkt dat CleverIT steeds weer zoekt naar verbeterpunten en verbreding van de diensten om je als businesspartner te ondersteunen. Kortom een echte aanrader om met hun het gesprek en de business aan te gaan!

Frank Roggen

CleverIT denkt mee met onze wensen en kan de werkzaamheden in heldere taal uitleggen. Karakteriserend van de automatisering van CleverIT is dat er vrijwel nooit storingen zijn. Door CleverIT is het voor ons ondoorzichtige werkveld van de automatisering een stabiele, inzichtelijke en bovendien zeer betaalbare faciliteit geworden. Het is dan ook met graagte , dat ik deze referentie schrijf.

Bert-Jan IJpelaar

We zijn erg tevreden over de dienstverlening van CleverIT. We hebben de hardware zoals ze dat noemen 'geoutsourced' zodat we afhankelijk zijn van de service van CleverIT. De service is geweldig, ze zijn goed bereikbaar en lossen de problemen direct op/ Zij weten dat wij afhankelijk zijn van automatisering en dat vinden wij belangrijk.

Karel Evers

We zijn echt van een -1 naar een 10 gegaan. Je wordt steeds kritischer als alles zo goed werkt. We leggen de lat steeds hoger op het gebied van ICT. Dingen die al 100 jaar op een bepaalde manier draaien, worden nu door een kritische buitenstaander (CleverIT) onder de loep genomen en aangepast. Gesprekken met onze software leveranciers worden gevoerd, om het door hen geleverde programma beter te laten werken.

Astrid Mertens

CleverIT is een betrouwbare partner voor netwerkbeheer en voor het oplossen van soft- en hardware problemen. CleverIT is een aanrader voor diegene waarbij continuïteit van de automatisering het hart van het bedrijfsproces vormt.

Mathee van de Vin