WerkplekOveral

WerkplekOveral (WPO) is een online werkplek, waarmee u vanaf iedere PC of laptop met internet toegang heeft tot uw zakelijke email, kantoorapplicaties, bestanden en bedrijfsgegevens. Een dienst geschikt voor bedrijven in diverse branches met een grootte vanaf 15 werkplekken. Zowel voor fulltimers als parttimers de beste oplossing voor uw ICT.

Met WerkplekOveral krijgt u een volledig functionele Windows omgeving, met daarin de benodigde programma’s om de gehele onderneming te kunnen runnen. WerkplekOveral biedt slimme tips en trucs om uw dagelijkse werkzaamheden effectiever te maken. Bedrijfskundig advies via ICT geïmplementeerd. En dat allemaal voor een economisch gunstige prijs.

ONLINE WERKEN

WerkplekOveral is een remote omgeving waarmee u online kunt werken. Wanneer u (via internet) verbinding maakt met de online werkplek opent een normale bureaublad-omgeving op het scherm. U kunt meteen aan de slag met uw gewenste softwareprogramma’s en documenten. Hiervoor is alleen een computer of laptop met internetverbinding nodig.

  

  

PRIVATE CLOUD

Binnen uw eigen WerkplekOveral omgeving krijgt u de volgende standaard functionaliteiten:

  • Toegang tot Microsoft Office (Word, Outlook, Excel en PowerPoint)
  • Persoonlijke en gedeelde dataopslag
  • Centrale email, agenda en contacten
  • Centrale toegang tot de netwerkprinter(s)

OPTIMAAL BEVEILIGD

CleverIT is ISO 27001 gecertificeerd, dit houdt in dat de WerkplekOveral oplossing voldoet aan de laatste internationale eisen voor informatiebeveiliging. In deze standaard staat hoe CleverIT procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat, met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van uw informatie zeker te stellen. Daarnaast zorgen we voor de laatste software updates, two factor authentication, virus en malware management, back-ups en hebben we geheimhoudingsplicht. Uw informatie is hierdoor optimaal beveiligd.