WerkplekOveral draait overal

  • Miles Research
  • Sander Wegdam (links) en Joost Robben (rechts)
  • Rijen

WerkplekOveral draait overal

“Een tijd geleden zaten we nog in een ander kantoor op een industrieterrein waar regelmatig aan de elektriciteit gewerkt werd; met als gevolg geen stroom. Nou dan besluit je na een kwartier, we gaan thuiswerken. Dat is zo fijn aan WerkplekOveral.” 

Sander Wegdam (links) en Joost Robben (rechts), projectmanagers bij Miles Research

PARTNERS

Al meer dan 10 jaar mag CleverIT zich partner noemen van Miles Research (voorheen Management Instituut Nederland). De samenwerking is in die tijd steeds verder uitgegroeid. Joost Robben en Sander Wegdam hebben frequent contact met CleverIT en delen hun kijk op de samenwerking. 

Joost begint met: “In 2005 is Management Instituut Nederland gestart en in 2016 samengegaan met Miles Research. Bij de fusie is er gesproken over: ‘Welke IT-leverancier houden we aan?’.

 

 

ZEKER VAN SERVICE

Ook de andere IT-leverancier werkte namelijk naar tevredenheid. We hebben ons toen bij de directie heel sterk gemaakt voor CleverIT, zodat de keuze gemaakt werd om bij hen te blijven. De reden hiervoor is dat we er bij hen zeker van zijn dat het goed is.”

Sander vult aan: “Als je CleverIT belt of mailt wordt er direct naar je vraag gekeken en waar mogelijk wordt die meteen opgelost. Dat werkt heel prettig en dat is ook hoe wij werken voor onze klanten.”

PERSOONLIJK & SNEL

Sander: “Het contact met CleverIT zou ik omschrijven als heel persoonlijk en super snel. Iedereen kent je en volgens mij zijn het ook al jaren dezelfde IT-specialisten bij CleverIT. Dat zegt natuurlijk ook iets over de werksfeer.”

"Ook kunnen we elke IT-vraag neerleggen bij CleverIT. Of die nu (volgens afspraak) door hen opgelost dient te worden of niet, ze kijken altijd hoe ze ons hierbij kunnen helpen.”

 

NEDERLANDSE SERVERS

“Vanuit de onderzoeken die we voor onze klanten uitvoeren, verwerken we veel persoonlijke data en die verwerking moet veilig zijn. Met name voor onze klanten in de bankensector is het van groot belang dat de data op veilige Nederlandse servers staat. Bij CleverIT is dit gewaarborgd”, aldus Sander.

Joost: “Het feit dat CleverIT ISO 27001 gecertificeerd is, helpt uiteraard mee. Zelf is Miles Research hier ook mee bezig. Onze klanten eisen namelijk de beste beveiliging van hun data.”